Tarieven

Over de prijzen voor mijn werkzaamheden ben ik graag transparant. Hierbij de lijst van de mogelijkheden, wat je van mij krijgt en de tarieven die daarbij horen. Alle prijzen zijn volledig inclusief, dus er zijn geen bijkomende kosten voor het afkopen van bestanden, reiskosten etc. Heb je andere wensen dan hieronder beschreven, laat het me weten!


Portretfotografie

Zakelijk portret, profielfoto of CV-foto (of Tinderfoto ;-): Dit kan op locatie of in de fotostudio (welke ook op locatie opgebouwd kan worden). Shoot duurt ongeveer 20 minuten en levert minimaal 4 kwalitatief hoogwaardige foto's op. Deze krijg je binnen twee werkdagen digitaal aangeleverd. 

Kosten: € 39,-

Het beste portret van jou: Bij deze shoot gaan wij eerst in gesprek. Wat maakt jou tot wie jij bent? Waar voel jij je fijn? Dit kan digitaal of direct bij jou thuis. Aan de hand van dit gesprek maken wij samen een plan voor jouw fotoshoot. Dit kan dezelfde dag nog, maar ook later. Dit is volledig afhankelijk van je wensen. Wees creatief! Voor deze shoot trek ik een dagdeel uit, dus we hebben de hele ochtend, middag of avond de tijd. Je krijgt ongeveer 10 foto's op hoge resolutie aangeleverd.

Door mijn jarenlange ervaring in de zorg, heb ik veel aandacht voor de verschillende neurotypes. Heb jij speciale wensen rondom de fotoshoot? Heb je vragen of onzekerheden? Laat het me weten. Ik weet zeker dat we samen schitterende foto's kunnen maken.

Kosten: € 119,-

Bedrijfsportretten: Heb jij voor je bedrijf foto's nodig van je werknemers? Geen enkel probleem. Dit kan ik voor je bedrijf verzorgen, zonder dat jij je drukt hoeft te maken over deze zaken. Wil je de medewerkers in hun werkomgeving fotograferen of zal ik een mobiele fotostudio bij je opbouwen? Er is een hoop mogelijk. Foto's worden binnen drie werkdagen aangeleverd.

Kosten: € 49,- per medewerker

(Excl. BTW, Incl. reiskosten binnen Nederland)

(met een minimum van 8 werknemers)


Tattoo studio's

Het studio pakket: Ik kom bij jou in de studio en maak professionele portretten van alle artiesten en medewerkers. Daarnaast maak ik sfeerfoto's in de studio en zal lang genoeg blijven om ook foto's te maken waarbij jullie aan het werk zijn. De duur is afhankelijk van van het aantal artiesten, maar minimaal twee uur. De bewerkte foto's worden digitaal aangeleverd en zijn vrij te gebruiken voor de website, social media en andere marketing uitingen. De beelden worden binnen twee werkdagen aangeleverd!

Kosten: € 399,-

(Excl. BTW, Incl. reiskosten binnen Nederland)


Nature Studies

De serie Nature Studies is een project die gemaakt is uit liefde voor de natuur. De beelden zijn te koop, zowel digitaal als compleet product voor aan de muur. De kosten hiervan zijn volledig afhankelijk van materiaal en formaat. Neem gerust contact met me op voor een prijsindicatie.